De betaalbare Schiphol service

Taxi Rotterdam

Kies voor een eigen taxi rechtstreeks naar Schiphol of ander vliegveld. Of kies voor het voordeligere gecombineerd vervoer.

We bieden luchthavenvervoer aan op basis van gecombineerd vervoer (zogenaamde deeltaxi) of op basis van privétaxi. Bij privétaxi reist u rechtstreeks naar de luchthaven. Kiest u voor gecombineerd vervoer, kan uw rit worden gecombineerd met passagiers rond dezelfde reistijd. U hebt maximaal 1 uur extra reis- en/of wachttijd voor de inchecktijd of na de bagagetijd. Een extra tussenstop op route is geen probleem en berekent u ook direct bij reserveren. Een kinderzitje is niet verplicht, maar in onze taxibussen is doorgaans een zittingverhoger aanwezig die u kosteloos kunt gebruiken.

Tarieven gecombineerd vervoer

Deel taxi Schiphol


Tarieven privétaxi

Prive taxi Schiphol

Meetingpoint Schiphol

image

Rood-witte kubus op Schiphol Plaza.

U wordt door uw chauffeur opgehaald bij het meetingpoint. Mocht het druk zijn met parkeren, stuurt de chauffeur u een sms of wordt u gebeld om een handigere plek af te stemmen.

Onze voordelen

Door te kiezen voor Taxi Rijnmond, reist u betaalbaar en comfortabel naar alle bekende vliegvelden. U bent met ons verzekerd van