Uw vliegreis begint bij uw voordeur

Taxi Barendrecht naar Schiphol

Taxi Rijnmond is gespecialiseerd in luchthavenvervoer. Voor een groot aantal reisbureaus verzorgen we dagelijke de Schiphol taxi of de airportservice naar andere bekende vliegvelden. Ook aan aantal gerenommeerde bedrijven maken gebruik van onze diensten. Bovendien kennen ook veel particulieren onze scherpe tarieven en het gemak van online reserveren via onze website.

Onze jarenlange ervaring maakt dat we goed bekend zijn op alle bekende vliegvelden. U reist met ons niet alleen vanuit Rotterdam maar kunt ook met onze taxi mee vanuit Dordrecht, Barendrecht, Sliedrecht, Schiedam, Spijkenisse, Hoogvliet en omliggende plaatsen. Naast Schiphol rijden we ook elke dag naar luchthavens Brussel airport en Eindhoven airport. We bieden aantrekkelijk vaste goedkope tarieven ongeacht of uw rit nou midden in de nacht is, of misschien dwars door de spits. En u reist met taxi of taxibus met bagageruimte omdat we begrijpen dat iedereen die naar een luchthaven reist, ook een reiskoffer meeneemt.

Ook voor bovenregionaal vervoer doet u bij ons een aanvraag. Of het nou een weekendje naar een vakantiepark is, of een avondje naar een bedrijfsfeest. We maken graag een offerte.

Taxi naar Brussel

Taxi Rotterdam naar Brussel airport

Ook naar Brussel goedkope taxi mogelijk.

Ook naar Brussel airport hebben we vaste lage tarieven voor een taxi of taxibusje. De vliegtarieven zijn aantrekkelijk vanaf Brussel, dus vergelijk gerust. Reist u met Ryanair vanaf Brussel South (dat is een ander vliegveld en ligt een stuk verder rijden), vraag gerust een offerte aan.

Onze voordelen

Door te kiezen voor Taxi Rijnmond, reist u betaalbaar en comfortabel naar alle bekende vliegvelden. U bent met ons verzekerd van